Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
Philcz84 napsal(a):líbí se mi, že Nalehko se uz ozvalo.
Mně také. Popravdě řečeno mě lehce překvapilo, že ji Nalehko před cestou do Grónska vůbec sponzorovalo. Filozofie toho, co Petr Kosek a spol. vyznávají, je v totálním rozporu s tou amatérštinou, co K.O. při trecích předvádí.
Mě udivuje, jak na ní teď všichni plivou a zároveň se přiznávají, že ji na FB sledovali. To je minimálně úsměvné. To jaká Skleničková Káťa je se ukázalo už před lety, kdy tady radila jak krást v saloncích, ojeb…t lodní společnosti na Sicílii a další libůstky. Pan Vícha pak stojí v čele. Někdo, kdo je jejím skalním obdivovatelem, cestoval s ní a dokonce se jí na začátku této kauzy v diskuzi opatrně zastával teď otočil o 180 stupňů.
Tak lidi se meni s postupem casu, jak vidis. Ona na zacatku byla ke cteni, tj. cetla jsem jeji nektere vylety na fb, mela tam i uzitecna infa o destinaci, kam jsem se chystala. Ted uz to je masovka, kdy to vali jeden trip za druhym s desitkama prispevku denne.... pro me konkretne necitelne. Od tech salonku, jak pises, uz to jelo uplne spatne, nehlede na to, že uz ani za kacku nejezdi, v rozporu s nazvem firmy.
Ten základ se postupem času nijak nemění. Podvody/krádeže v saloncích, podvody na trajektu a teď podvod s "rakovinou" je pořád ten stejný model chování, nikdy žádná sebereflexe, ani když jí na to někdo upozorní (to spíš následuje nějaký osobní útok), a ještě to doporučuje jako skvělý "trik" pro ostatní a navádí, aby se taky tak chovali. To bylo stejné kdysi tady na CL a zůstává stejné i teď, jen ta "rakovina" už je vyšší level nechutnosti.
To nijak nesouvisí s tím, že byla schopná psát pro mnoho lidí čtivé a inspirativní cestopisy.
Při jejím stádu oddaných fanoušků se jí to v Evropě brzy vrátí. Bude overbooking a najednou bude mít každý rakovinu v posledním stadiu. Ve Vídni jsem si už před pár lety všiml cedulek o tom, že se nápoje nesmí přelévat. Banky zpřísňují pravidla pro karty. Určitě nejen kvůli Kačce, ale ta bude mít nemalý vliv.
niemandos_1 napsal(a):Nimandosi já to to naprosto nerozporuji, to co píšeš je pravda o to víc mě mrzí, že člověk, kterého jsem měl rád, který byl i pro mě zdrojem inspirace pro cesty, když všichni seděli za kovidu doma (za což jí nepřestanu být vděčný) postupem času klesnul až takhle hluboko... a stal se někým úplně jiným.Mě udivuje, jak na ní teď všichni plivou a zároveň se přiznávají, že ji na FB sledovali. To je minimálně úsměvné. To jaká Skleničková Káťa je se ukázalo už před lety, kdy tady radila jak krást v saloncích, ojeb…t lodní společnosti na Sicílii a další libůstky. Pan Vícha pak stojí v čele. Někdo, kdo je jejím skalním obdivovatelem, cestoval s ní a dokonce se jí na začátku této kauzy v diskuzi opatrně zastával teď otočil o 180 stupňů.
Edit: A že bych se jí zastával, to nikde nevidím, tohle s tou rakovinou a ještě ten styl, bylo něco, co jsem fakt strávit nedokázal...
Ala napsal(a):Ten základ se postupem času nijak nemění. Podvody/krádeže v saloncích, podvody na trajektu a teď podvod s "rakovinou" je pořád ten stejný model chování, nikdy žádná sebereflexe, ani když jí na to někdo upozorní (to spíš následuje nějaký osobní útok), a ještě to doporučuje jako skvělý "trik" pro ostatní a navádí, aby se taky tak chovali. To bylo stejné kdysi tady na CL a zůstává stejné i teď, jen ta "rakovina" už je vyšší level nechutnosti.
To nijak nesouvisí s tím, že byla schopná psát pro mnoho lidí čtivé a inspirativní cestopisy.
Tak to už psal Tonic někde začátkem toho KO vlákna, že vlastně fintičky jak s čím vydrbat si tady sdílíme všichni. Ale jaksi asi každý máme nějaký level, kdy už cítíme, že je to přes čáru.
No skoro každý :)
jen ze zvědavosti...vy jste jí něco komentovali, že vás blokla nebo jak o vás ví?
Kdysi jsem jí tu připomněl, že má v TR návod na podvod jak neplatit za přepravu někde na ostrovech ve Středomoří (tak nějak, podrobnosti si nepamatuju), to sem ještě chodila.
Dnes na mě působí jako nevyprcaný lezbič s hypertrofovaným egem a krizí středního věku.
Tak to už psal Tonic někde začátkem toho KO vlákna, že vlastně fintičky jak s čím vydrbat si tady sdílíme všichni.
Všichni určitě ne. Nikdy jsem neměl potřebu si sockoidně přeposílat mezi účty nebo stáčet chlast. Když mám hlad nebo žízeň, tak se prostě najím a napiju. A když na něco nemám, tak tam nejezdím. Úplně jednoduchý.
niemandos_1 napsal(a):Mě udivuje, jak na ní teď všichni plivou a zároveň se přiznávají, že ji na FB sledovali. To je minimálně úsměvné.
Ale to se nevylučuje. Byť na FB jsem ji nesledoval, její cestopisy mě docela bavily, protože v začátcích psala o běžných destinacích, kde jsem plánoval letět. Trefila se do doby, kdy tihle radiči byli populární, takže zaujala.
Pak jsem se několikrát ozval v komentech, že problém s alkoholem je díky fotkám a popisu chlastu zjevný, plus teda jestli jí už někdo peníze na ten Tchajwan (či co) o kterým pořád povídala, že (sama) na něj asi nikdy nenašetří, poslal. No a skončil jsem v blokaci :D
A zrovna ty jsi na tom byl přece podobně, ne? Taky jsi se do ní pár měsíců zpět obul s kritikou, na kterou vytáhla vaši soukromou korespondenci, kde jsi si s ní v počátcích notoval.
Tím se dostáváme k tomu, že postupem času se spirála popularity rozjela, monetizace začala být příjemná, atd. Faustovi taky nejdřív jeden dukát stačil, ale postupem už bylo třeba peněz na provoz a zaujmutí kumpánů více. Takže i ta sebereflexe šla lehce stranou. A to je to, proč na ni lidi tady plivou. Pokrást věci zdarma a lhát kvůli výhodám se dost lidem nelíbí. I když jí to asi špatné nepřijde, neboť minimálně zpočátku tvrdívala, že nevíš dne a hodiny a je třeba využívat života.
No ono to není pár měsíců, ale myslím pár let, co tu proběhla ta diskuze a ona na mě vytáhla tu soukromou korespondenci, což je mimochodem znak totální ubohosti. Ano, taky jsem ji četl, ale jen než se odkopala. A to už je aspoň 3-4 roky. Od té doby jsem nečetl nic co napsala a nikdy nebyl na jejích stránkách. Zato spousta zdejších tam i po těch hnusech se salonky a tou lodní společností na Lipary dál chodila, a teď se po ní vozí. Takže to co udělala předím, jim zjevně nevadilo a souhlasili s tím. Tebe a podobné, co ji četli dávno, jsem tudíž nemyslel.
Myslím, že podstatné části lidí i zde nejspíš nevadí, že lhala, dost lidí lže normálně, ale že lhala zrovna o rakovině a ještě se tomu smála. Dalo se vymyslet spousta jiných věcí.
Kdybych náhodou tak blbou lež použil, tak budu tiše sedět zalezlý v koutě a ne o tom točit video a ještě se tomu smát. A budu doufat, že to nikdo nebude dále řešit.
Monetizace a sklon k alkoholismu je to poslední, co bych jí vyčítal. Bohužel těch věcí přes čáru je v jejím případě příliš mnoho. Mimo jiné i repatriační let, který se vůbec nemusel konat a místo mohli získat potřebnější, kdyby paní influencerka lépe vyhodnotila bezpečnostní situaci ve světě a nikam neodcestovala.
Já si ji pamatuju, že psala cestopisy tady. Ty mě nebavily, destinace nebyly nic pro mě a víno nepiju. Tak sem začal ignorovat.
Vím jenom, že radila přeposílačům jak se dostat. Ostatní "kauzy" neznám a radši asi ani nebudu pátrat co byl repatriační let nebo jak se dostat zadarmo na loď.
Na její stránky sem kouknu poprvý tento týden a když sem viděl ty její ceny tak se mi protočily panenky. Ale jak se říká každé zboží má svého kupce...
Aguero: Já už si to přesně nepamatuji, musí to být už dlouho, co jsem se náhodou na FB dostala na nějaké její komentáře. No a jak se znám, tak se mi asi něco nelíbilo a napsala jsem k tomu svůj názor a buď mě blokla ona, nebo mě to tak znechutilo, že jsem blokla já jí, ale spíš myslím, že mě blokla ona.
niemandos_1 napsal(a):Mě udivuje, jak na ní teď všichni plivou a zároveň se přiznávají, že ji na FB sledovali. To je minimálně úsměvné. To jaká Skleničková Káťa je se ukázalo už před lety, kdy tady radila jak krást v saloncích, ojeb…t lodní společnosti na Sicílii a další libůstky. Pan Vícha pak stojí v čele. Někdo, kdo je jejím skalním obdivovatelem, cestoval s ní a dokonce se jí na začátku této kauzy v diskuzi opatrně zastával teď otočil o 180 stupňů.
Její příspěvky nesnáším od začátku zde a nesleduju ji. Co vyhrávám?
Jsem tu jen na skok (myslím ve vlákně, ne na CL "na niemandose" 😆), abych se zastal Martina Víchy, který tu Katku určitě neobhajoval. Věčně odcházející akademik niemandos už není jen namyšlený pokrytec, který se ze svých výšin kouká skrz prsty na póvl, ale už i lhář. 🤣
Stalo se to přesně obráceně, ale nevadí, ty už sem přece nechodíš, tak se nebudeme hádat. 😆 Ale omlouvám se za nepřesnost, tys tu lhal a překrucoval příspěvky druhých už dřív, takže žádná změna. A že se teď stydíš, že jsi kdysi Katce lezl někam, to je jen dobře. 😆 Snad tě aspoň utěší, že jsi nebyl jediný.
Deny napsal(a):[citace="niemandos_1"]
Mě udivuje, jak na ní teď všichni plivou a zároveň se přiznávají, že ji na FB sledovali. To je minimálně úsměvné. To jaká Skleničková Káťa je se ukázalo už před lety, kdy tady radila jak krást v saloncích, ojeb…t lodní společnosti na Sicílii a další libůstky. Pan Vícha pak stojí v čele. Někdo, kdo je jejím skalním obdivovatelem, cestoval s ní a dokonce se jí na začátku této kauzy v diskuzi opatrně zastával teď otočil o 180 stupňů.
Její příspěvky nesnáším od začátku zde a nesleduju ji. Co vyhrávám?
[/citace]
Uznání za správný odhad lidí.
tak ještě někdo ji neodsoudil? Poslední šance získat srdíčka a pocit "zrovna já jsem o tolik lepší než tohle"...
Nevim, jestli je lepší stádo na FB, kde se všichni navzájem ujišťujou, jak je dobrá, nebo stádo tady, ujišťující se navzájem, jak je zavrženíhodná :-)
(a kdo si dovolí K. neodsoudit, bude zavržen taky, protože morální majáky rozhodly...:-))
Možná to bude tím, že na přelitou lahev v salonku, nebo na nezaplacenou celou jízdu trajektu až do finální destinace, ještě nikdo neumřel. Takto občas ojebu systém taky, že třeba bus na letiště KRK je dražší, než jízda do Krakova, byť je KRK blíž a dřívější zastávka. Ale na rakovinu se umírá a to dost hnusně... Když jsem viděl, jak se u toho směje, tak se mi udělalo fyzicky nevolno. Kdyby udělali to, co radil Jox, tedy prohlasit Volaveho za dementního a sebe za zdravotní sestru, což by ani jedno nebyla lež, mavl bych jen rukou. Asi jsem přecitlivělý no...tolik k mému morálnímu majaku.
niemandos_1 napsal(a):po těch hnusech se salonky
Tak hlavně, že tvůj PP je křišťálově čestnej :-D
Se smrtelnou nemocí se nežertuje. Mám bohužel v rodině a okolí pár lidí, kteří na rakovinu zemřeli a nebylo to vůbec hezké. Když už se k takovému dnu snížila, tak si to mohla nechat jenom pro sebe a nechlubit se tím. Cynický smích už raději komentovat nebudu vůbec.
Toliko k mému morálnímu majáku.